Hír: Fish and Roll horgászverseny - Rockzenészek vs Rajongók
(Kategória: Koncert)
Küldte: Andrea
szerda 05 június 2019 - 05:01:16

2019. június 10-én a délegyházi Csendespart Horgásztavon kerül megrendezésre az a „különleges fellépés”, ahol az erre az alkalomra verbuválódott formáció színpadi felszerelését maga mögött hagyva pecabotot ragad és rajongóival egy horgászverseny keretein belül méri össze erejét. Az esemény alapjául szolgál, hogy jó néhány olyan rockzenész, rock zenét szerető ember van, aki szeret a természetben, tóparton lenni, kicsit most ez az oldaluk fog előtérbe kerülni. A rendezvény fővédnöke: Ambrus Zoli, RockGulyás felelőse: Szasza. A részletekről az Alcohol frontember Csövit, a rendezvény szervezőjét kérdeztük.

"A Fish and Roll horgászverseny célja elsősorban a sajátunk és a közönség szórakoztatása ugyanúgy, ahogyan a koncertekkel is. A különbség annyi, hogy mindezt nem a 'megszentelt hármas' égisze alatt fogjuk tenni, hanem kint a szabadban, Délegyházán a Csendespart Horgásztavon. A rockzenészek csapat ellen 13 másik csapat nevezhetett, ahol a zenészekkel és egymással is összemérhetik az erejüket. Ettől függetlenül ez egy baráti verseny, ami a szórakozásról, a természet szeretetéről, sztorizgatásról fog szólni, de természetesen a halak kapókedve közbeszólhat az eszmefuttatásoknak. Tervezem, hogy minden évben valami hasonlót összehozunk, biztosan jó kis móka lesz "A rockzenészek csapatát alkotja:
Ambrus Zoli (ex-IHM, ex-Alcohol)
Szasza (Action, Zorall)
Csövi (Alcohol)
Vigi (Aurora)
Erdélyi Koppány (Fishing and Hunting TV, D.D. Night)

Természetesen a rendezvényre a versenyzőkön túl a külső szemlélők/a csapatok szurkolói is ellátogathatnak, mindössze előzetes regisztráció szükséges. (Minden további információ elérhető az esemény oldalán.)


Fish and Roll horgászverseny
Rockzenészek vs Rajongók
2019. június 10. (Pünkösd hétfő)
Csendespart Horgásztó, Délegyháza
https://www.facebook.com/events/2202331350079730/Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://metalkilincs.hu/news.php?extend.4049 )