Hír: III. Hard Rock & Stoner mini-feszt szombaton az S8 Underground Clubban
(Kategória: Koncert)
Küldte: Andrea
csütörtök 09 május 2019 - 15:02:07

A tavalyi két alkalom után, idén is a budapesti S8 Underground Club ad otthont az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Hard Rock & Stoner mini-fesztiválnak. Ezúttal is felváltva két teremben zajlanak majd a koncertek, méghozzá hét zenekar közreműködésével, akik közül csak a rendezvényt szervező Acid Victoria játszott az ezt megelőző eseményeken.

Az estét a Proliman zenekar nyitja majd, akik bemutatkozó koncertjükre készülnek. A csapat első hivatalosan megjelent dala egy magyar nyelvű hard rock dal, így nagy valószínűséggel hozzá hasonló dalokkal készülnek majd történetük első koncertjére. Őket követi a red terem első fellépője a Space Cadet, akik nagy valószínűséggel szeretik a Kyusst és ez nem csak zenéjükből, de nevükből is adódik. Saját számaikat space rock, szállás és különleges atmoszféra jellemzi.

A black terem második fellépője kellő képpen felpörgeti majd a hangulatot, ugyanis a szállást egy bődületesen nagy zúzda veszi át, mivel a stonert és underground metalt ötvöző ANTAL fogja szétrúgni az emberek arcát brutális muzsikájával. Természetesen a metalosabb vonal mellett kedveznek a klasszikus rock kedvelőinek is, ugyanis ez után a másik teremben egy Led Zeppelin tribute, a LedZepps játsza el a legjobb és legismertebb legendás dalokat.
A black terem harmadik fellépője az idén első nagylemezével készülő Acid Victoria lesz, akik a Space Cadet-hez hasonlóan Kyuss és QOTSA kedvelők és ez főleg a korai munkásságukon erősen meglátszott. Mára láncaikat ledobva teljes szabadsággal nyúlnak a stoner, a psy rock a poprock és a hard rock világába, megalkotva saját egyedi változatos zenéjüket. Különleges 45 perces műsorral érkeznek erre a szombatra, amiben csak saját számos szettel készülnek, melynek természetesen része lesz a legutóbb megjelent ROCK című dal is.

Az este további részében a másik terem zárásáért a BlueBells Band felel, melynek tagsága nagyrészt meg fog egyezni a LedZeppsel és természetesen a stílus sem sokat változik, ellenben a 70-es évek blues-rockja, és olyan zenekarok feldolgozásai kerülnek elő, mint Cream, Free, Taste, Janis Joplin. Egyszóval Woodstock hangulat lesz. A teljes rendezvény zárásával a Bastards legénysége koronázza meg a szombati napot, akik piszkos, mocskos rock 'n rollal készülnek, amire még Lemmy is elismerően bólintana.


Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/549339988886675/Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://metalkilincs.hu/news.php?extend.4023 )