Hír: GT Project - Az élet Rock & Roll – Szombaton lemezmegjelenéssel egybekötött lemezbemutató a Backstage Pubban
(Kategória: Hírek)
Küldte: Andrea
kedd 12 március 2019 - 16:26:59

A GT Project zenekar tagjai az elmúlt évtizedekben több népszerű formációban bizonyítottak, miközben meghatározó egyéniségei lettek a hazai zenei palettának. A Gönci Apuka György (gitár) és Talabér László (basszusgitár) (GT) nevével fémjelzett formációban Kalmár Géza kezeli a billentyűs hangszereket, Talabér Gábor dobol és a Felvidéki Rockszínház szólistája, Kozák Péter énekel. Ezek a zenészek mind „kipróbált, öreg rókák" a szakmában. Olyan zenekarokban játszottak, mint például a Rolls Frakció, a Tunyogi Rock Band, a P.Mobil, az Attila Fiai Társulat, de még sorolhatnánk jó néhány olyan együttest, melyekben kivívták a szakma és a közönség elismerését. A GT Project a koncertjein saját szerzeményeivel hódítja meg a közönséget immár harmadik éve, de a zenekarra jellemző dallamos hard rock dalok között alkalmanként felcsendülnek a magyar rockzene olyan örökzöldjei, melyeket más zenekarok nem játszanak.

GT Project:
Kozák Péter - ének
Gönci Apuka György - gitár, ének
Talabér László - basszusgitár
Kalmár Géza - billentyűs hangszerek
Talabér Gábor - dob
Közreműködik az utolsó dalban:
Tóth Reni, Sipos Péter, Kálmán György - ének
Dallista:
1. Az élet Rock & Roll 2. Ég veled 3. Nehéz idők 4. Hegyeken át 5. Péntek éjjel 6. A szerelem 7. A király 8. Hajnali szél 9. Szabadon szállni 10. Az élet Rock & Roll [extra]

facebook.com/gtprojectofficial

Az album március 16-án jelenik meg, a lemezbemutató koncert aznap, a BackStage Pubban lesz 20 órai kezdettel.A CD-t is meg lehet majd ott vásárolni.

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/1887477874694791/Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://metalkilincs.hu/news.php?extend.3971 )