Hír: Mr. Fotel-Rocker - új Alcohol videoklip érkezett Ambrus Zoltánnal és KITT-tel, a beszélő autóval, szeptemberben lemezmegjelenés
(Kategória: Video)
Küldte: Andrea
csütörtök 09 augusztus 2018 - 17:19:30


A Rock FM-en debütált új dallal és hozzá készült videóval jelentkezett az ALCOHOL zenekar. A Mr. Fotel-Rocker dalhoz javarészt Crazy Mama Pubban forgatott videót a zenekar-főnök Tóth Sándor “Csövi” forgatókönyve alapján Vörös Renátó készítette, főszereplője pedig az Irigy Hónaljmirigyből ismert ex-Alcohol tag AMBRUS ZOLTÁN, aki mellett feltűnik KITT, a Knight Rider sorozat ikonikus szereplője, akinek a tökéletes mása elevenedik meg a klipben, Zoli pedig vezeti is, valamint a dalban vokálozik SCHROTT PÉTER (Continoom, ex-Tűzmadár).

A Tóth Sándor "Csövi" vezette Alcohol harmadik nagylemeze “Remélem zavarok” címre hallgat majd, és idén szeptember 9-én jelenik meg az EDGE Records gondozásában, a felvételek pedig Cserfalvi Zoltán 'Töfi' segítségével nyerték el végleges hangzásukat. A korongon bónusz felvételként helyet kap az idén 5 éve megjelent, mindeddig csak a YouTube-on elérhető, 4 milliós nézettséget produkáló "Rockhimnusz" is, amely rengeteg magyar énekes és zenész közreműködésével készült.

A bandát legközelebb augusztus 19-én, Halász-Rock Fesztiválon lehet elkapni, a lemezmegjelenő buli pedig a szeptemberi Rock On Fest-en lesz.


▶️ Alcohol - Remélem zavarok lemez rendelés:
www.ahl.hu

▶️ Alcohol Facebook:
www.facebook.com/Alcoholzenekar/

▶️ V. Rock On! Fest 2018 Facebook esemény:
www.facebook.com/events/152354575493568/

▶️ II. Halász-Rock Fesztivál Facebook esemény:
www.facebook.com/events/1909996465698788/

▶️ Edge Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/


Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://metalkilincs.hu/news.php?extend.3762 )