Hír: Stula Rock ★ Twister ★ Tunyogi Péter emlékzenekar, és vendég fellépőik május 20-án a Crazy Mamában
(Kategória: Koncert)
Küldte: Andrea
vasárnap 13 május 2018 - 18:08:20


Május 20-án, a Crazy Mamában fog bekövetkezni a Stula Rock és a Twister zenekarok közös tavaszi miniturnéja. A két banda az ország több pontját muzsikált együtt, de a fővárosi közös bulit természetesen nem lehet kihagyni  Mindkét zenekarnál várhatók vendégzenészek, lássuk, hogy kik ők!

A Dudás Ivett és Ráduly Levente már a februári lemezbemutató koncerten is élvezhette a Stula Rock meghívását, és ezzel természetesen emelve az est színvonalát, így május 26-án sem lesz ez másként.

A Twister öt év után játszik újra a Crazy Mamában. Levi visszatért az Egyesült Államokból, de persze az eddig beugrós, Paróczi Krisztián is dobverőt fog ezen az estén a kezébe, a Twister színeiben. A zenekar korábbi két tagja, Mókos Tamás, és Pető Tamás is színpadra lép majd a Twisterrel, előbbi egy dal erejéig, utóbbi pedig végig a színpadon lesz, ahogy a régi szép időkben

Az este zárófellépőjeként a Tunyogi Péter Emlékzenekar lép majd színpadra, akik a legszebb, és legismertebb dalait adják elő olyan pontossággal és zenei alázattal, amilyet csak ritkán látni. Ha már láttad őket itt leszel, ha nem, de szereted a műfajt, gyere el, élvezni fogod minden percét.

Remek estének ígérkezik tehát a május 20-i Crazy Mamás hangverseny, várunk benneteket nagy szeretettel!

Facebook esemény a részletekkel: https://www.facebook.com/events/915962738582597/
Ezen hír származási helye: Metalkilincs
( http://metalkilincs.hu/news.php?extend.3659 )